Publisher: | Wroclaw University of Economics and Business | ![]() |
Year: | 2020 | |
Issue No.: | 1(36) | |
ISSN: | 2080-5985 | |
e-ISSN: | 2449-9773 | |
Pages: | 187 | |
Format: | B5 | |
Cover: | Paperback |
Wegetarianizm i jego odmiany jako alternatywa dla diety tradycyjnej
Paulina Cader, Tomasz Lesiów
Aspekty prawne związane ze stosowaniem substancji słodzących, w tym polioli
Agnieszka Ciekańska, Tomasz Lesiów
Preferencje i zachowania konsumentów na rynku kosmetyków naturalnych
Anna Firek, Joanna M. Dziadkowiec
Wykorzystanie metody przypadku w doskonaleniu jakości produktów żywnościowych oraz zapewnienia ich bezpieczeństwa
Karolina Gadzała, Tomasz Lesiów
Ocena stanu odżywienia, sprawności fizycznej oraz częstotliwości spożycia produktów spożywczych przez dziewczęta w wieku 16 i 18 lat
Zuzanna Goluch, Jan Korsak
Czynniki kształtujące jakość wina
Jolanta Gut, Małgorzata Krzywonos, Agnieszka Piekara
Rola przekąsek w żywieniu człowieka ze szczególnym uwzględnieniem przekąsek mięsnych
Tomasz Lesiów, Magdalena Kuchlewska
Wpływ mikronizacji na morfologię i właściwości fizykochemiczne nasion owsa
Jacek Michalski, Wojciech Syska, Lucyna Dymińska, Edyta Kucharska,
Jerzy Hanuza
Ocena wybranych właściwości zalewy solankowej i soku z kiszonych ogórków
Agnieszka Ryznar-Luty, Maciej Szymański
Przekąski mięsne – alternatywa dla przekąsek standardowych
Magdalena Szemiel, Tomasz Lesiów
Rekomendacja monografii pod redakcją Tomasza Lesiowa pt. „Determinanty jakości pracy przewodnickiej”
Beata Meyer