Publisher: | Wroclaw University of Economics and Business | ![]() |
Year: | 2022 | |
Issue No.: | 1(38) | |
ISSN: | 2080-5985 | |
e-ISSN: | 2449-9773 | |
Pages: | 208 | |
Format: | B5 | |
Cover: | Paperback |
Otwarty dostęp CC-BY-SA 4.0
Effects of Starch Type and Concentration on the Physicochemical, Rheological and Sensory Properties of Bream (Abramis brama L.) Surimi-Based Gels Enriched with β-1,3/1,6-D-Glucans
Grażyna Bortnowska
Potential Benefits and Threads Arising from a Plant-Based Diet
Maria Gąsiewska, Małgorzata Janczar-Smuga
3D Printers for Food Printing – Advantages and Drawbacks of Market Ready Technical Solutions
Joanna Harasym
The Most Commonly Used Diet Supplements for Hair, Skin and Nails in the Opinion of Pharmacy Employees from Different Cities in Poland
Karolina Jachimowicz-Rogowska, Lesya Sowińska, Anna Winiarska-Mieczan, Katarzyna Kolasa, Julia Fabjanowska
Baverage Container Deposit Return System in Slovakia: Insights after One Year of Its Introduction
Małgorzata Agnieszka Jarossová, Katarína Gubíniová
Analiza preferencji konsumentów wobec piw oraz sterowanie smakiem gorzkim piw chmielonych
Dariusz Kikut-Ligaj, Katarzyna Mikołajczyk-Bator, Michał Malak
Risk Analysis of Berry Harvesting in a Blueberry Plantation
Wiesław Michniewicz, Grzegorz Pogorzelski, Tomasz Lesiów
Can You Trust a Box Diet?
Agnieszka Orkusz, Daniela Dobrzyńska
Metodologia testu chi-kwadrat na przykładzie badań ankietowych dotyczących europejskich serów regionalnych
Maciej Oziembłowski, Tomasz Lesiów, Cornelia Šabanagić
Assessment of Consumer Knowledge of Gluten-Free Food
Karolina Piec, Małgorzata Janczar-Smuga
Use of Courgette and Added Citrus Fruit for Jam Production
Sylwia Przybylska, Piotr Przybylski, Damian Krzysztof Lindorf
Informacja o książce: Tomasz Lesiów (red.), Nowe trendy w pracy przewodnickiej
Małgorzata Agnieszka Jarossová