Publisher: | Wroclaw University of Economics and Business | ![]() |
Year: | 2022 | |
Issue No.: | 1(38) | |
ISSN: | 2080-5985 | |
e-ISSN: | 2449-9773 | |
Pages: | 208 | |
Format: | B5 | |
Cover: | Paperback |
Grażyna Bortnowska
Potential Benefits and Threads Arising from a Plant-Based Diet
Maria Gąsiewska, Małgorzata Janczar-Smuga
3D Printers for Food Printing – Advantages and Drawbacks of Market Ready Technical Solutions
Joanna Harasym
Karolina Jachimowicz-Rogowska, Lesya Sowińska, Anna Winiarska-Mieczan, Katarzyna Kolasa, Julia Fabjanowska
Baverage Container Deposit Return System in Slovakia: Insights after One Year of Its Introduction
Małgorzata Agnieszka Jarossová, Katarína Gubíniová
Analiza preferencji konsumentów wobec piw oraz sterowanie smakiem gorzkim piw chmielonych
Dariusz Kikut-Ligaj, Katarzyna Mikołajczyk-Bator, Michał Malak
Risk Analysis of Berry Harvesting in a Blueberry Plantation
Wiesław Michniewicz, Grzegorz Pogorzelski, Tomasz Lesiów
Agnieszka Orkusz, Daniela Dobrzyńska
Maciej Oziembłowski, Tomasz Lesiów, Cornelia Šabanagić
Assessment of Consumer Knowledge of Gluten-Free Food
Karolina Piec, Małgorzata Janczar-Smuga
Use of Courgette and Added Citrus Fruit for Jam Production
Sylwia Przybylska, Piotr Przybylski, Damian Krzysztof Lindorf
Informacja o książce: Tomasz Lesiów (red.), Nowe trendy w pracy przewodnickiej
Małgorzata Agnieszka Jarossová